2 Şubat 2016 Salı

ARMUTLU YER ELMASI


ARMUTLU YER ELMASI
Malzemeler
4 adet yer elmasi
2 adet portakal
2 adet armut
3 yemek kasigi zeytinyagi
Tuz

Yer elmasi sevdirme çabalarim hayirli ugurlu olsun güzeller! Öncelikle yer elmalarini güzelce soyup ikiye bölüyoruz. Armutlari dilimliyoruz. Tenceremizin içine yerlestirdikten sonra, portakalimizin suyunu ekliyoruz ve üzerine aromasini daha yogun hissedebilmek icin yarim portakalin kabugunu ince ince dilimleyip ekliyoruz. Tuzu da ilave ettikten sonra kisik ateste kapagi kapali olarak 15-20dk pisiriyoruz. Yaninda fellah köftesi yahut balik ve haslanmis patates ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun asklarrr😍 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder